Iskanje

Kontakt

Društvo vinogradnikov Sevnica-Boštanj

Dol. Boštanj 22a
8294 Boštanj

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.   

 

 

 

 

ZD,link2

 

 

 

 

 

 

 

 

checkblueTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

(če želite biti obveščeni o novostih na naši spletni strani in aktualnostih, pošljite sporočilo)

 

  checkblueo spletni strani
       (pravno obvestilo)

Kako naprej?

Pred dnevi sta se na seji sestala Upravni in Nadzorni odbor društva. Pogovorili smo se, kako bomo ob izgubi predsednika realizirali sprejeti program dela.

Upravni odbor je v letu 2014 odločen v celoti realizirati zastavljeni program. Na naslednjem rednem občnem zboru bomo izvolili dodatnega člana Upravnega odbora, ki bo zapolnil mesto, žal pokojnega Franca Košaka - Acota, ob tej priložnosti bomo morali izvoliti tudi novega predsednika društva. Menimo, da trenutno ni potrebe za sklic izrednega občnega zbora. Vsa pooblastila in odgovornosti v zvezi z društvom se do naslednjega občnega zbora prenesejo na podpredsednika društva, tj. Staneta Možiča, ki pa lahko zadolžitve in naloge delegira tudi posameznim članom. V Upravnem odboru torej do občnega zbora, ki bo v februarju ali marcu prihodnje leto, ostaja 8 članov, vsi se polno zavedamo naložene odgovornosti, potrudili se bomo, da opravičimo zaupanje našega članstva.

Še kratko o prihajajočih aktivnostih: pohod bo organiziran 24. maja, društvo se je odzvalo na povabilo in bo z brezplačno ponudbo naših vin in predstavitvijo v naslednjih dneh sodelovalo še na dveh prireditvah: v nedeljo 11. maja na Šmarčni ob otvoritvi Dolinškovega kozolca in 16. maja ob otvoritvi grajskega parka. Organizirano se bomo udeležili tudi otvoritve 42. Tedna cvička, ki bo konec meseca v Kostanjevici na Krki.

Članice in člani boste o podrobnostih obveščeni v naslednjih dneh. 

Izpostavljamo

Zgodovina društva

knjiga

Ljudje in trta ob sotočju Save in Mirne
strokovna monografija, avgust 2022

o knjigi >>>

Sponzorji društva

 

karsia novi logo
  KZ logo2015KZlogo2021

savaavto

 

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Podrobne informacije..

Sprejemam piskotke.

Vec o piskotkih