DV Sevnica-Boštanj - 59. Kmetijsko živilski sejem v G. Radgoni

glava mobile

59. Kmetijsko živilski sejem v G. Radgoni

agra2021

Po lanskem letu, ko v Gornji Radgoni zaradi epidemije kmetijsko živilskega sejma ni bilo, člance in člane društva, vključno z vašimi družinskimi člani ponovno vabimo, da ga obiščete. Gre za največji in najpomembnejši tovrstni mednarodni sejem v tem delu Evrope.

Obisk sejma bomo izvedli v torek, 24. avgusta 2021.
Odhod avtobusa iz sevniške avtobusne postaje bo ob 6:30.

Popoldne bomo preživeli na turistični kmetiji Hlebec v Kogu, v ljutomersko-ormoških goricah. Družina Hlebec skrbi za 35 tisoč trt ter iz roda v rod prenaša znanje in ljubezen do zemlje in vina. Z veseljem se bomo zadržali v njihovi odlično založeni vinski kleti. Oba Milana (oče in sin) sta sommelierja, popeljala nas bosta v svet njihovih najkvalitetnejših vin. K dobri kapljici se seveda prileže tudi odlična hrana, domače kosilo nam bo pripravila gospodinja Verica.

Članice in člani DV Sevnica-Boštanj boste o podrobnostih strokovne ekskurzije obveščeni  po običajnih komunikacijskih sredstvih.