Iskanje

Kontakt

Društvo vinogradnikov Sevnica-Boštanj

Dol. Boštanj 22a
8294 Boštanj

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.   

 

 

 

 

ZD,link2

 

 

 

 

 

 

 

 

checkblueTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

(če želite biti obveščeni o novostih na naši spletni strani in aktualnostih, pošljite sporočilo)

 

  checkblueo spletni strani
       (pravno obvestilo)

Redni letni občni zbor

zbor2020

V petek, 21. februarja smo v Boštanju izvedli redni letni občni zbor. Zbrane na zboru so s svojim nastopom razveselile članice vokalne skupine Vilinke.

Po izvolitvi organov zbora, smo se z minuto molka poklonili članom, ki so nas zapustili v zadnjem letu, in sicer Francu Musarju, Alojzu Gučku, Vinku Butu in Blažu Zagrajšku. Po sprejetju zapisnika zadnjega občnega zbora in podanih poročilih predsednika društva, blagajnika in Nadzornega odbora, je zbor pozdravil predsednik KS Boštanj Jože Udovč. V nadaljevanju so bila poročila soglasno in brez razprave sprejeta, sprejet je bil še plan dela za letošnje leto, potrjena je bila (nespremenjena) letna članarina. Izvolili smo dodatnega praporščaka, Martina Horjaka. Predsednik društva Jože Simončič je v svojem nagovoru še posebej izpostavil povabilo mlajšim, četudi samo ljubiteljskim vinogradnikom, da se včlanijo v naše društvo. Napovedal je še namero, da društvo po letošnji trgatvi izvede Tečaj iz osnov vinarstva za donegovanje in ustekleničenje vina (tj. kletarski tečaj), v kolikor bo dovolj zainteresiranih (če bo potrebno, bomo k sodelovanju povabili še ostala vinogradniška društva v sevniški občini).

S podelitvijo diplom smo tudi uradno razglasili rezultate 38. društvenega ocenjevanja vin. Ob tej priložnosti je društvo tradicionalno izdalo društveni bilten, v katerem smo analizirali vse pretekle aktivnosti zadnjega leta, navedli rezultate društvenega ocenjevanja vin in oceno degustacijske komisije, ki je naša vina ocenila. Tradicionalno je večerji sledilo prijetno druženje ob pokušini vin 38. društvenega ocenjevanja.

Več o dogajanju na rednem zboru članic in članov DV Sevnica-Boštanj si lahko ogledate v FOTOGALERIJI.

Izpostavljamo

Zgodovina društva

knjiga2zbornik, izdan ob 40 letnici
(marec 2012)

Sponzorji društva

Webp.net gifmaker

karsia novi logo
  KZ logo2015logo MastnakKZlogo2021

savaavto

 

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Podrobne informacije..

Sprejemam piskotke.

Vec o piskotkih