DV Sevnica-Boštanj - 5. festival modre frankinje

glava mobile

5. festival modre frankinje

pijemmodro

KŠTM Sevnica obvešča, da bo osrednji dogodek 5. festivala modre frankinje potekal v soboto, 12. septembra 2015, od 15. do 22. ure na Gradu Sevnica.

Na festivalu bo moč okusiti najboljše modre frankinje, se udeležiti delavnic, potekala bo predstavitev vinarjev in degustacij modrih frankinj, čaka nas tudi vrhunska kulinarična ponudba, nagradne igre in pester kulturni program. Modri bar, modra terasa, modre stojnice in modri oder nas pričakujejo!

Ocenjevanje modrih frankinj bo potekalo 27. avgusta. Rok za oddajo vzorcev bo 24. avgusta. Podrobne informacije o oddaji vzorcev bodo objavljene kmalu.

V septembru bo tako v Sevnici kot tudi drugod potekalo več predstavitvenih in promocijskih dogodkov z modro frankinjo, najboljše ocenjene festivalske modre frankinje pa bodo predstavljene tudi na posebnem vinsko-kulinaričnem večeru v Grand hotelu Union v Ljubljani konec septembra.

Vse organizatorje dogodkov (degustacij, predstavitev, kulinaričnih večerov ipd.) z modro frankinjo v septembru pozivamo, da nas obvestite o vašem dogodku in pomagali vam ga bomo promovirati.

Podrobne informacije o modrem festivalskem dogajanju bodo objavljene na spletni strani: www.modra-frankinja.com.

Organizator festivala je KŠTM Sevnica.

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Podrobne informacije..

Sprejemam piskotke.
Vec o piskotkih