DV Sevnica-Boštanj - Izvolili smo novega predsednika

glava mobile

Izvolili smo novega predsednika

predsednik

Na rednem letnem zboru, 14. marca 2015, smo soglasno izvolili novega predsednika društva, Jožeta Simončiča iz Boštanja. Novemu, tj. 6. predsedniku našega društva, smo zbrani člani društva, župan občine Sevnica in predsednik ZDVD, zaželeli uspešen mandat in izrazili polno podporo.

Za predsednika ga je predlagalo več članov društva in Upravni odbor, ki  je predlog pred včerajšnjim glasovanjem utemeljil z dejstvi, da je Jože aktiven član več kot dvajset let, redno se udeležuje društvenih dejavnosti in pri njih prizadevno sodeluje, je poznan širokemu krogu članstva kot marljiv, natančen in dober organizator, s svojimi večkrat nagrajenimi vini in urejenim vinogradom na Okiču pa dokazuje, da je navdušen vinogradnik. Vrsto let je tudi nepogrešljiv član degustacijske komisije v domačem in v nekaterih drugih vinogradniških društvih.

Prepričani smo, da bo s svojim delom združeval in usmerjal naše članice in člane v obeh vinorodnih okoliših ter dostojno zastopal Društvo vinogradnikov Sevnica - Boštanj tudi v naši ožji in širši skupnosti.