DV Sevnica-Boštanj - Na pragu novega leta

glava mobile

Na pragu novega leta

Best-Colorful-Christmas-Wallpapers-8

V prihajajočih prazničnih dneh vam iskreno voščimo miru, topline in optimizma, vesel in doživet božič, v letu 2015 pa predvsem zdravja, uspehov, svetle prihodnosti in dobre volje.

Poslavljamo se od leta, v katerem ni manjkalo izivov in preizkušenj, prežeto je bilo z mnogo prijetnih, a žal tudi grenkih trenutkov. Društvo je v aprilu izgubilo predsednika Franca Košaka - Acota, ki ga je na začetku drugega predsedniškega mandata premagala zahrbtna bolezen. Kljub vsemu smo delovni plan, ob dodatnem angažiranju mnogih članov društva, v celoti realizirali.

koledar2014

Pred iztekom leta 2014 smo v društvu poskrbeli za tisk koledarjev, ki vam bodo na voljo ob plačilu članarine za leto 2015. Le ta po sklepu zadnjega občnega zbora znaša 15 EUR. Do naslednjega občnega zbora, ki bo predvidoma v začetku marca, jo bodo pobrali imenovani poverjeniki: Aleš Germovšek, Janez Kodeh, Herman Radej, Franci Murenc in Branko Žibert. V prvih dneh novega leta se bo v razširjeni sestavi na seji sestal Upravni odbor društva, stekle bodo namreč priprave za organizacijo društvenega ocenjevanja vin in občnega zbora, na katerem bomo izvolili tudi novega predsednika.