Iskanje

Kontakt

Društvo vinogradnikov Sevnica-Boštanj

Dol. Boštanj 22a
8294 Boštanj

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.   

 

 

 

 

ZD,link2

 

 

 

 

 

 

 

 

checkblueTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

(če želite biti obveščeni o novostih na naši spletni strani in aktualnostih, pošljite sporočilo)

 

  checkblueo spletni strani
       (pravno obvestilo)

Redni občni zbor

podelitev,2014Članice in člani društva smo se 28. februarja 2014 udeležili rednega občnega zbora, ki ga je sklical predsednik društva Franc Košak. Na zboru so nastopili mladi člani folklorne skupine Blaž Jurko iz Razborja. Zbor so pozdravili in nam zaželeli uspešno delo tudi gostje: župan občine Sevnica Srečko Ocvirk, predsednik KS Boštanj Jože Udovč in Zdravko Mastnak.

Soglasno smo sprejeli poročila predsednika, blagajnika in Nadzornega odbora, dopolnili smo statut društva in na rednih volitvah izvolili nove organe društva, tj. Upravnega in Nadzornega odbora ter Disciplinske komisije. Sestavo novih organov najdete na povezavi tukaj. Zbor je potrdil novega praporščaka, tj. Jožeta Beršnaka, dosedanjemu praporščaku Stanku Vovku, ki je zadnjih 11 let vzorno skrbel za prapor in z njim dostojno predstavljal društvo na številnih dogodkih, se je v imenu društva zahvalil predsednik Franc Košak. Potrjen je bil predlog Upravnega odbora o višini članarine za leto 2015, ki bo znašala 15 €, potrjen je bil tudi program dela do sledečega zbora. Uradno so bili razglašeni rezultati 32. društvenega ocenjevanja vin, predsednik pa je podelil diplome za najboljše uvrščene vzorce. Ob tej priložnosti je bilo tradicionalno izdano društveno glasilo. Prijetno in sproščeno druženje po zboru se je ob pokušini uvrščenih vzorcev, večerji, za katero so poskrbele naše skrbne članice in člani in pesmi zavleklo dolgo v noč. 

nastop, 2014zbor 2,2014zbor 3,2014zbor2014

Izpostavljamo

Zgodovina društva

knjiga

Ljudje in trta ob sotočju Save in Mirne
strokovna monografija, avgust 2022

o knjigi >>>

Sponzorji društva

 

karsia novi logo
  KZ logo2015KZlogo2021

savaavto

 

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Podrobne informacije..

Sprejemam piskotke.

Vec o piskotkih