e-obveščanje članic in članov društva

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.V času, ko so naši fizični stiki še posebej omejeni zaradi epidemije, neposredno in osebno komunikacijo pogosto nadomeščajo telefoni, naša spletna stran in elektronska pošta. Članice in člane DV Sevnica-Boštanj, ki uporabljate elektronsko pošto in nam še niste posredovali svojega e-naslova (oz. prejemate naša obvestila z redno pošto) vabimo, da nam sporočite vaš e-naslov. Naslov sporočite predsedniku društva, ali na naš elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Fizično, tj. klasično pisemsko pošto pošiljamo nekajkrat letno, elektronsko informiranje pa uporabljamo še ob različnih drugih priložnosti, oz. pogosteje. Dejstvo je tudi, da je elektronsko informiranje tudi za nas lažje in ceneje. Če elektronske pošte ne uporabljate, boste članice in člani društva, ki imate plačano letno članarino, seveda ostali med prejemniki »klasične – pisemske« pošte.

Webp.net gifmaker

karsia novi logo