Občina Sevnica povezuje občane in lokalne ponudnike hrane

Kupovanje lokalno predelane hrane v trenutni situaciji, ko je vsakodnevno obiskovanje trgovin močno odsvetovano, lokalni proizvodi pa zaradi različnih razlogov ostanejo neporabljeni, je zelo smiselna izbira. Občina Sevnica je vzpostavila kontakt z lokalnimi dobavitelji in po dogovoru z njimi vzpostavila kontaktno mrežo lokalnih ponudnikov, ki jih občani lahko kontaktirajo za nakup lokalnih živil. Način plačila in prevzema po dogovoru določita prodajalec in kupec, vendar Občina Sevnica opozarja, da je potrebno striktno upoštevati vsa navodila NIJZ.

Občina Sevnica je na svoji spletni strani ter na svojem Facebook profilu objavila seznam ponudnikov, hkrati pa vabi tudi vse zainteresirane ponudnike, ki izpolnjujejo pogoje in še niso na seznamu, da Občino Sevnica kontaktirajo na telefonsko številko 041 600 017 in se s ga. Matejo Cvetkovič dogovorijo za uvrstitev na seznam.

S kupovanjem lokalnih proizvodov občanke in občani aktivno prispevajo k omilitvi posledic razglašene epidemije koronavirusa na lokalno gospodarstvo.

Seznam ponudnikov lokalnih dobrin>>>

Lokalna hrana01