Iskanje

Kontakt

Društvo vinogradnikov Sevnica-Boštanj

Dol. Boštanj 22a
8294 Boštanj

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.   

 

 

 

 

ZD,link2

 

 

 

 

 

 

 

 

checkblueTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

(če želite biti obveščeni o novostih na naši spletni strani in aktualnostih, pošljite sporočilo)

 

  checkblueo spletni strani
       (pravno obvestilo)

Seja Upravnega odbora

Članice in člani Upravnega odbora smo se sestali na 1. letošnji seji. Pričeli smo jo z minuto molka, v spomin na preminulega praporščaka in aktivnega člana, Blaža Zagrajška.

Na seji, ki so ji prisostvovali tudi člani Nadzornega odbora, smo postavili smernice za bližajoče aktvnosti. O podrobnostih boste članice in člani društva obveščeni po rednih komunikacijskih poteh internega obveščanja, za vašo informacijo pa vam že zdaj posredujemo termine za oddajo vzorcev 38. društvenega ocenjevanja vin in občnega zbora.

In sicer: zbiranje vzorcev vin za društveno ocenjevanje bomo izvedli v sredo, 5. februarja 2020, od 16. do 20. ure v Boštanju (Bife Teraž). Pogoji za sodelovanje, količina vzorca in cena ostajajo nespremenjeni.

Redni letni občni zbor, na katerem bomo tudi podelili odličja za ocenjena vina, pa bo v petek, 21. februarja ob 18. uri, predvidoma v Sevnici.

Članice in člane, ki tega še niste storili prosimo, da poravnate društveno članarino za leto 2020. Znaša 15 EUR, plačate pa jo pri imenovanih poverjenikih (Aleš Germovšek - bife Teraž v Boštanju, Herman Radej, Janez Kodeh in Branko Žibert). Kot običajno, boste članarino lahko plačali tudi ob oddaji vzorcev in na občnem zboru. Poverjeniki imajo za vas pripravljene društvene koledarje, za leto 2020.

V letu 2019 smo sicer izvedli vse planirane aktivnosti, menimo da uspešno. O njih smo izčrpno poročali tudi na naši spletni strani, podrobneje pa bodo analizirane na občnem zboru. Veseli nas, da ste naša prizadevanja tudi v minulem letu nagradili z vašo prisotnostjo in sodelovanjem, z dobro voljo in izraženo podporo. Hvala vsem za izraženo zaupanje in pomoč, to nas spodbuja in zavezuje tudi za naprej. Želimo vas uspešno, veselo in zdravo leto 2020!

Izpostavljamo

Zgodovina društva

knjiga2zbornik, izdan ob 40 letnici
(marec 2012)

Sponzorji društva

Webp.net gifmaker

karsia novi logo
  KZ logo2015logo MastnakKZlogo2021

savaavto

 

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Podrobne informacije..

Sprejemam piskotke.

Vec o piskotkih