Iskanje

Kontakt

Društvo vinogradnikov Sevnica-Boštanj

Dol. Boštanj 22a
8294 Boštanj

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.   

 

 

 

 

ZD,link2

 

 

 

 

 

 

 

 

checkblueTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

(če želite biti obveščeni o novostih na naši spletni strani in aktualnostih, pošljite sporočilo)

 

  checkblueo spletni strani
       (pravno obvestilo)

Tečaj kletarjenja in tečaj senzorike vin

cache 31686293

Če bo dovolj zainteresiranih, bomo (predvidoma že v februarju letos) v sodelovanju z drugimi vinogradniškimi društvi naše občine in KGZ Novo mesto, so-organizirali Tečaj iz osnov vinarstva za donegovanje in ustekleničenje vin ter Tečaj iz senzorične analize vin. Zainteresirani čim prej, oz. najkasneje do 4.2.2018, kontaktirajte predsednika društva ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. (navedite tudi, kateri tečaj vas zanima). Cena vsakega tečaja bo okvirno 130 EUR po udeležencu, število udeležencev pa je omejeno.

Tečaj iz osnov vinarstva za donegovanje in ustekleničenje vina zajema 42 pedagoških ur, predavatelji bodo iz Kmetijsko gozdarskega zavoda Novo mesto, Inšpektorata RS za kmetijstvo, gozdarstvo in hrano, Kmetijskega inštituta Slovenije, Biotehnične fakultete in enologi s področja vinorodne dežele Posavje. Ob koncu tečaja bo preizkus znanja s podelitvijo potrdil.

Tečaj iz senzorične analize vina pa je odlična priložnost za seznanitev z novejšimi tehnologijami v pridelavi vina, predvsem v povezavi z senzorično zaznavo in pokušanjem vina. Izobraževanje zajema 20 pedagoških ur, predavatelji bodo iz Kmetijsko gozdarskega zavoda Novo mesto in iz Kmetijskega inštituta Slovenije iz Ljubljane.

Naše društvo je v samostojni organizaciji do sedaj izvedlo 4 tečaje kletarjenja (1990, 1996, 2001 in 2007). Poleg tega smo organizirali še dva tečaja iz senzorike vin, prvega v letu 1998 in drugega leta 2012. Odlična priložnost torej, da se pridružite široki paleti poznavalcev vin in kletarjem ter dopolnite vaše znanje.

Izpostavljamo

Zgodovina društva

knjiga2zbornik, izdan ob 40 letnici
(marec 2012)

Sponzorji društva

karsia novi logo

 

basf pomanjsan

 KZ logo2015logo Mastnakoutput klet

savaavto

 

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Podrobne informacije..

Sprejemam piskotke.

Vec o piskotkih