Varnejša pot do naše spletne strani

hebergement securise 1Vsebino naše spletne strani smo pred dnevi preselili na strežnik z zaščiteno povezavo, tj. na naslov https://www.drustvo-vinogradnikov.si/. Če imate našo spletno stran shranjeno kot bližnjico na namizju, ali med priljubljenimi vam svetujemo, da komunikacijski protokol iz "http" spremenite na "https".

Spletna stran sicer še vedno deluje tudi preko manj varne povezave, na naslovu "http://www.drustvo-vinogradnikov.si/" (brskalniki vas v tem primeru opozorijo, da povezava ni varna). Skladno s spremembo bo v naslednjih dneh posodobljen tudi Google Index. Še naprej vam želimo varno in brezskrbno uporabo naših vsebin.

groz pozimi

fito-info

iskalnik reg. FFS >>>

BBCH skala >>>